Om

sort/hvid portræt af tegneunderviser stine lindenborg hos tegning i fire sæsoner

Hej! Mit navn er Stine Lindenborg. Jeg er uddannet fra kunstakademiet i Frankrig, nærmere betegnet fra École Nationale Supérieure d’Arts Paris-Cergy. Jeg er en ivrig tegner og mit foretrukne medie er blyant og farveblyant.

Jeg har flere års erfaring i tegneundervisning hos FOF. Her underviser jeg i klassisk, akademisk tegning, altså med hensigt på at få det “til at ligne”. At tegne efter stilleben, fotografi og model er spændende udfordringer, men jeg kan godt savne lidt frihed i tegneundervisningen. Det har jeg fundet ved at tage holdet væk fra den fastlåste stilling i klasselokalet og ud i den friske luft og det naturlige lys. Det er virkelig vidunderligt at komme ud i by og natur og blive inspireret af årstidernes skiften.

Jeg udbyder et unikt tegneforløb med udgangspunkt i urban sketching. Du kan kombinere din glæde ved arkitektur og natur med at tillære dig helt basal og drøn vigtig viden om tegning. I min optik kan alle lære at tegne, det drejer sig først og fremmest om at være nysgerrig og vedholdende. For min del sørger jeg for kærlig og konstruktiv kritik, der får dig videre i din udvikling.

Hos mig får du helt konkret indsigt i perspektivlære, måleteknikker og andre tegnetekniske værktøjer. Samtidig får du personlig feedback på dine tegninger. For mig er det vigtigt at finde ind til din personlige streg, så du kan dyrke den og udfolde dit potentiale. Derfor prioriterer jeg, at det er små hold og der er plads til max 8 personer pr. hold. Tilmelding er efter først til mølle, så skynd dig ind og vælg et kursus.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Stine

Besøg også gerne min hjemmeside http://www.stinelindenborg.com/.